הרגשה רעה ביום

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

06/07/2023 | 08:30 | מאת: הראל

מה גורם לבחילות בבקרים +אם זה שייך לזה שאני עם השמנה/סטרס/אוכל בלילה ומה הפתרון

הראל שלום, בגדול כל התשובות יכולות להיות נכונות (ויכולות להיות גם אחרות). הפיתרון הוא תלוי סיבה. בתור התחלה עושה רושם שיש מקום לשפר הרגלי אכילה ולשם כך ה"פיתרון" הוא לפנות לדיאטנית ולעשות את הדברים בצורה נכונה הן בריאותית והן רגשית. בהיבט של סטרס יש מקום להתייעץ עם איש מקצוע מעולם בריאות הנפש. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי