כאבי בטן נוראים לתינוק

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

14/03/2023 | 15:30 | מאת: בנצי

שלום וברכה - יש לנו תינוק בן 7 שבועות שבשבועיים האחרונים צורח ובוכה נורא - אחרי כל ארוחה של הנקה +תוספת בבקבוק של מטרנה/סימילק/ נוטליון - הכל ניסינו ועדיין הוא בוכה מאוד מאוד עם בטן קשה וכואבת ... הפסקנו גם את ההנקה והיה קצת הקלה ועכשיו שוב פעם בכי ללא הפסקה רק עם נוטליון ... מה לעשות ???

בנצי שלום, שאלות בנוגע לתינוקות יש להפנות לדיאטנית ילדים, בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי