אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטור ומעי רגיז עם רגישות ללקטוז וגלוטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

02/09/2022 | 08:32 | מאת: תמר

היי לאחרבדיקה קולו וגסטרוסקוםייה נמצא כי יש לי הליקובקטור הבדיקות נעשו גם כי אנימבאוכ סיכון וגם כי אני עם מעי רגיז והרבההמאוד מץסוגים של נזון שגורנים לכאבי בטו בעיקרון לקטוז גלוטן והרבה סיבים קטניות כל מה שהוא מלא - חיטה מלאה אורז מלא . השאלה היא בנוגע לאנטיביוטיקה מוקסיפן 10000 מג ביום האם כאבי הבטן חזקים לאחר נטילת האנטיביוטיקה יכולההלנבוע שהציפוי של הכדור או עשוי מחומר שעושה כאבי בטן האם את מכירה אנטיביוטיקה שלא מעצימה את כאבי הבטן למעי רגיז .אני בקשר עם הרופאת גסטררו היא לא חטשבת שצריך להחליף את סוג האנטיביוטיקה תטדה רבה

תמר שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות מעי רגיש. שאלות בנוגע לטיפול תרופתי יש להפנות לרופא. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי