בהמשך לשאלתי על פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

10/08/2022 | 09:43 | מאת: אילנה

תודה רבה על תשובתך. בכל זאת אני רוצה לדעת אם פרוביוטיקה יכולה גם לגרום לתופעות לוואי? אם כן איזה תופעות לוואי? האם יכולה להחמיר אפילו את התופעות של מעי רגיז? יציאות רכות יןתר, גזים יותר מרובים, קירקורים (בורבוריגמוס) צרבות? אודה לך מאוד אם תוכלי לציין בפני מה ידוע לך על תופעות לוואי של התוסף הזה. תודה רבה על תשובתך.

אילנה שלום, תופעת הלוואי העיקרית של נטילת פרוביוטיקה היא תחושת נפיחות או גזים. אנשים שונים חווים תסמינים שונים. בכל מקרה במידה ואת בוחרת ליטול פרוביוטיקה חשוב להיות עיקביים בנטילתה ולהתמיד לתקופה שלא יורדת מחודש ימים אם רוצים לבחון יעילות. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי