שואלת למידע לגבי מה שנכון לאכול

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

04/07/2022 | 09:34 | מאת: מבקשת לדעת

שלום ג נ,, מה רצוי לאכול שיש בטן כל כך רגישה בצורה מוגזמת וזה מצריך זהירות רבה?מה להכניס לפה?

11/07/2022 | 07:34 | מאת: בנדק מרגרטה

מי הגס רגישה .מה עדיף להכול?

שלום רב, רגישות בטנית יכולה לנבוע מהרבה גורמים. ראשית יש לבצע בירור רפואי. לאחר מכן חשוב לבצע תהליך מבוקר של שינוי תזונתי ולא לקבל "רשימת מכולת" של מאכלים מהם יש להימנע. קיימת שונות גדולה בין אנשים ולכן חשוב לבצע תהליך מסודר של ניסוי וטעייה אשר לא רק יוציא מאכלים מהתפריט אלא גם ידע להחזיר אותם, ולמנוע חסרים תזונתיים. אחת הדיאטות המוכרות והמוצלחות לשם כך היא דיאטת הפודמאפ עליה את יכולה לקרוא בהרחבה באתר שלי. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי