פנייה לאורלי ותודה מראש על תגובתך

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

12/08/2021 | 23:17 | מאת: אייל

שלום אורלי !! כהמשך להודעות שלי יש לי בעיה מוזרה מאוד ראשית אין לי פעילות מעיים סדירה .. ובצהריים שאני אוכל אז לאחר כשעה + יש לי צורך ותחושה להתפנות אך לא מצליח להשתחרר . אציין שהייתי אצל דיאטנית גסטרו והמליצה המלצותיה והרופא משפחה רשם לי כדור בשם קראון. אני מאוד מתוסכל מהקטע של הצהריים כפי שהסברתי לך ואשמח לקרוא הצעתך תודה רבה לך

אייל שלום, אתה יכול לנסות ולהוסיף זרעי פשתן טחונים לארוחת הצהריים ובנוסף להניח את הרגליים על שרפרף בעת השהייה בשירותים על מנת להקל על היציאה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי