כאב בטן שלדעתי קשור באוכל אך לא מובן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

18/05/2021 | 12:06 | מאת: מתענינת

שלום, בבקשה לשאול מה הנסיבות למצב שאחר אוכל מידי פעם יש כאבי בטן שהכאב נרגע לאחר קיבה לרוב רכה לפעמים קשה,הכאב מתחת לטבור חושבת בטן תחתונה באמצע,גיל שלי 54,ושואלת בבקשה איך ניתן למנוע כאב שכזה?

18/05/2021 | 20:15 | מאת: מתעניינת

אני גם מוסיפה שאני אוכלת אני מרגישה את האוכל בבטן תחושה מאוד מוזרה כאילו האוכל יורד ישר לבטן, מה מצב שכזה אומר?

שלום רב, לא ניתi לקבוע מהדיווח שלך במה מדובר ובכל מקרה לעניין זה עליך לפנות לרופא משפחה או גסטרואנטרולוג. מעבר לכך יש מקום גם להתייחסות תזונתית. אני ממליצה לך לפנות במקביל לדיאטנית גסטרו שתתרשם מהרגלי האכילה שלך ותייעץ לך בהתאם. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי