האם טחינה גולמית מלאה בסדר למעי רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

31/01/2021 | 17:42 | מאת: משה50

טחינה גולמית לא מלאה עיכלתי היטב

31/01/2021 | 18:22 | מאת: משה50

ובאיזו כמות?

31/01/2021 | 18:31 | מאת: משה50

קראתי אצלך עכשיו שסלט הטחינה (זה מה שאני אוכל) אינו רצוי בגלל ה שום. אינני יודע להכין לבד ; האם לוותר על טחינה? אוכל טחינה בגלל הברזל כי נחוץ לי ואני צמחוני.

משה שלום, ראשית, חשוב להדגיש שאין הנחייה אחידה של הימנעות מסלט טחינה. כל הנחייה תזונתית תואמת כמובן את המקרה אליו היא מתייחסת. שנית, במידה ואתה אוהב טחינה ומעוניין להמשיך לאכול אותה מכל סיבה שהיא אתה יכול בקלות להכין אותה עצמית. כל הנדרש זה לערבב את הטחינה הגולמית עם מים ולפי טעם אישי (או מגבלות אישיות) ניתן להוסיף גם מלח ולימון. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי