נורמלקס ותופעות לואי שלו

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

12/01/2021 | 15:42 | מאת: יעל

שלום יש לי עצירות כרונית קשה ולוקחת נורמלקס רציתי לומר שלא עושה לי טוב צורב ברקטום בפיסורה והבעיה שלא רק מרכך הצואה אלא גורם לי לצואה מתפרצת צהובה רכה עד שלשולית שצפה האם הצואה צריכה להשאר בצבע חום לא שלשולית ולא לצוף האם זה מראה על בעיה ? אם כן מה לקחת במקומו יש לי רגישות ללקטאז אז מה לקחת בתודה

יעל שלום, יש מגוון מוצרים בהם ניתן לעשות שימוש במצבך. יחד עם זאת, שאלו מסוג זה יש להפנות לגסטרואנטרולוג. לאחר התייעצות אתו ניתן לפנות גם לדיאטנית גסטרו שתבחן את התזונה שלך. יש מקום לבדוק תזמון ארוחות, הרכב ארוחות, תכולת סיבים תזונתיים, הרגלי שתייה ועוד. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי