Gelsectan תוסף למעי רגיז?

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

28/12/2020 | 22:10 | מאת: סיגל

האם עוזר לריבוי יציאות, במצב של מרקם משתנה. עצירות משתנה ליציאות רכות. שהקושי העיקרי חוסר יכולת להתרוקנות.

סיגל שלום, ראשית, שאלות בנוגע לתרופות ותוספי תזונה יש להפנות לגסטרואנטרולוג. שנית, בהנחה שביצעת בירור רפואי מקיף ושקיבלת אבחנה של מעי רגיז, יש מקום לבחון אפיקים נוספים. מהניסיון שלי ה"פתרון" לא נעוץ בתוסף זה או אחר. יש מקום לבחון את כלל הרגלי האכילה, התנהגות האכילה ואפילו שגרת חייך בכל הנוגע לגורמי סטרס. את מוזמנת לקרוא קצת על הנושאים הללו באתר שלי. על כל פנים אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שתוכל לתת לך התייחסות מותאמת אישית ולשפר את איכות חייך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי