כאבי בטן אחרי שוקולד

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

16/12/2020 | 16:38 | מאת: אורי

היי, בחודש האחרון כל אכילה של שוקולד עושה לי כאבי בטן, גזים והרגשה רעה מאוד מה יכולה להיות הסיבה? * תמיד אכלתי שוקולד, אף פעם זה לא קרה

אורי שלום, שוקולד יכול להופיע במגוון צורות כמו חפיסת שוקולד, חטיף, קרואסון, עוגה ועוד. מניסיוני צריכה סטנדרטית של שוקולד לא אמורה לגרום לתגובה חריפה. ייתכן ומדובר בעניין כמותי, איכותי, קשור למאכלים אחרים שנאכלו במהלך היום או אפילו עניין רגשי. במידה והתופעה לא חולפת ניתן לפנות לדיאטנית גסטרו לבחינת כלל הרגלי האכילה והשפעתם על מערכת העיכול. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי