מפליץ כל יום בלי הפסק עזרה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

22/03/2020 | 16:04 | מאת: דניאל

שלום, במשך כמה שנים , לא משנה מה אני אוכל אני כל רגע ביום מפליץ. עכשיו שאני כותב את זה הפלצתי פעמיים . בתוך חצי שעה אני מפליץ 3-4 פעמים לפחות . ניסיתי על מיני דברים ודייטות , כלום לא עזר. ניסיתי לצום. 3 ימים , רק מים, ועדיין כל רגע אני צריך לשחרר , ומדי פעם יוצאים לי בועות אויר מפי הטבעת בלי שליטה. הלכתי מלא פעמים לרופאים ואין להם מה להציע לי. איזה בעיה יכול להיות לי שעושה את זה שאין קשר לאוכל??

דניאל שלום, לצד הבירור הרפואי, בתור התחלה אני ממליצה לך לנסות לאכול ארוחות מסודרות ופזורות על פני היום. רצוי להימנע מארוחות גדולות, ובמיוחד ארוחות עתירות שומן. כמו כן עדיף להימנע מכמויות גדולות של ירקות בארוחה בודדת ובעיקר ירקות מסוג כרוב, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית וקולורבי. אם אתה נוהג לשתות משקאות מוגזים או ללעוס מסטיקים, רצוי להימנע מהם. מעבר לכך אם ביצוע ההנחיות לא מביא להקלה הרצויה ניתן לפנות לדיאטנית גסטרו להנחיות יותר מותאמות אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

31/03/2020 | 11:45 | מאת: דניאל

כמו שאמרתי, כבר ניסיתי את כל זה וישבתי גם עם דיאטנית גסטרו, ניסינו הכל, כלום לא עזר. אפילו לצום 3 ימים לא עזר.

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי