אנזימי עיכול ופרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

23/02/2020 | 22:17 | מאת: סיגל

אני רוצה לנסות טיפול באנזימי עיכול ופרוביוטיקה למי לפנות? סתם לקחת מהמדף פרוביוטיקה בסופרפארם לא נראה לי

סיגל שלום, אני לא יודעת מה המטרה לשמה את רוצה להתחיל לקחת תוספים אלה. את מוזמנת כמובן להתייעץ עם דיאטנית גסטרו אבל קחי בחשבון שלא מדובר בתרופת קסמים. במידה ואת סובלת ממערכת העיכול אני ממליצה לך לפנות לבירור רפואי וגם לייעוץ תזונתי. כאשר מטופל מספר לי בפירוט על בעיות מערכת העיכול, הרגלי האכילה והתנהגות האכילה שלו אני יכולה לרוב לזהות גורמים בעייתיים ולהציע שינויים בהתאם. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי