נהריה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

21/11/2013 | 06:06 | מאת: אסי

סובל מדיברטיקוליטיס אישפוז שני במשך חודש מה לעשות אני בייאוש חזק בן 39

אסי שלום, לצערי דיאטה לא יכולה לטפל או למנוע דיברטיקוליטיס אלא מטרתה לתת מנוחה למעיים. מסיבה זו לאחר התלקחות יש להתחיל את הדיאטה עם נוזלים צלולים ועם השיפור בהרגשתך להוסיף מזונות שונים. תחילה יש להוסיף מזונות דלים בסיבים תזונתיים כמו בשרים, ביצים, מוצרי חלב, תפו"א, פסטה וירקות או פירות קלופים ומבושלים. בהמשך ניתן להגביר את צריכת הסיבים התזונתיים עד לחזרה לתזונה רגילה. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי