השתלת צואה כטיפול בתסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

02/09/2018 | 16:56 | מאת: מייקל

האם מישהו כאן עבר או מכיר מישהו שעבר השתלת צואה בארץ או בחו"ל כטיפול בתסמונת המעי הרגיז ?

מייקל שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי למעי רגיז. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רופאי גסטרו. יחד עם זאת, הייתי מוודא קודם לכן אם מיצית את הבירור הרפואי אצל גסטרואנטרולוג, האם ביצעת שינויים תזונתיים בליווי דיאטנית גסטרו והאם שילבת איזשהו טיפול רגשי דוגמת ביופידבק - כלי טיפולי שאני משתמשת בו לא מעט בעבודתי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי