האם

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

14/10/2013 | 13:55 | מאת: ס

מעי רגיש יכול להיות מאופיין בכאבים בלבד , כשהיציאות נורמליות. והאם יש לזה קשר שהמשקל לא יציב עולה ויורד ב3 קילו בערך..(עשיתי בדיקות וב"ה יצאו תקינות)

שלום רב, למעי רגיש מגוון רחב של סימפטומים שמשתנים מאדם לאדם ולא בהכרח משפיעים על היציאות. שינויים במשקל לא אמורים להיות קשורים למעי הרגיש אך מניסיוני לעיתים קרובות אנשים מבצעים שינויים תזונתיים על מנת לנסות ולהקל על הסימפטומים, ואלו כמובן יכולים להשפיע על יציבות המשקל. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי