הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

15/05/2012 | 10:00 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום חדש - פורום ייעוץ תזונתי לסובלים ממעי רגיז. גלישה פורייה צוות האתר
16/05/2012 | 23:13 | מאת: צליאקי "מרוגז"

קיימת חפיפה בין הסימפטומים של צליאק לבין הסימפטומים של מעי רגיז. השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא האם אתה מקפיד על דיאטה ללא גלוטן? לאחר 6 חודשים עד שנה של דיאטה ללא גלוטן המעי אמור להירפא והסימפטומים של מערכת העיכול המקושרים עם צליאק אמורים להיעלם. במידה ואתה מקפיד על דיאטה ללא גלוטן, השאלה השניה היא כיצד הסימפטומים של מעי רגיז באים לידי ביטוי אצלך? האם אתה סובל מעצירות? שלשולים? גזים? וכדומה... ההנחיות התזונתיות תלויות הן בסימפטומים והן בדפוסי האכילה ובחירת המזונות שלך. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית על מנת שתקבל ממך את כל האינפורמציה הרלוונטית ותתן לך מענה תזונתי המותאם במיוחד עבורך.

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי