רעשים באוזן

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

18/06/2012 | 15:18 | מאת: אנה

אני שומעת כבר שבועיים משהו שנשמע כמו דופק באוזן ימין זה בא והולך ולפעמים הרעש מתגבר. היתי אצל א.א.ג שבדק ולא מצא שומדבר ובגלל שאני בשבוע 21 לא יכל לרשום לי שום דבר. יכול להיות שהרעשים באוזן הם כתוצאה מההריון? לא נתקלתי בכך קודם ואינני סובלת מטינטון...אודה לך על תשובתך

שלום רב אנה, הרעשים הללו יכולים להיות מוסברים על ידי עליית יחס דם יחסית בזמן הריון ועל כן את שומעת מה שנקרא טינטון פולסטילי (רעש אשר דומה לקצב הלב). יכולות להיות סיבות אחרות גם כן וצריך לשקול לבצע בדיקת tsh אשר יכולה להסביר את זה גם כן. בהצלחה

12/08/2012 | 12:15 | מאת: תמר

גם לי זה קרה והתברר שזו מחלה שנקראת "אוטוסקלרוזיס" - ירידה בשמיעה בעקבות שינויים הורמונלים וזה מתבטא בהתחלה ברעשים... לצערי הירידה בשמיעה היא לצמיתות ואני מקווה בשבילך שזה לא מה שיש לך אבל כדאי לבדוק אצל רופא אא"ג + לבצע בדיקת שמיעה.

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים