סרום שמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/12/2015 | 15:52 | מאת: שולה

האם סרום שמן לפנים - כמו שמן אובליפחה + רוז היפ או למשל שמן משקם של פלקסיטול אכן יעיל לעור הפנים ויכול לעזור בשיקומו, השיפור צלקות ולפיגמנטציה? האם סרום כזה מתאים ויכול לעזור גם לסובלים מפצעונים דמויי אקנה (דלקת זקיקי השיער או אקנה ממש) או שמבקרה כזה שמן רק יכול להזיק? האם אפשר לקבל באופן כללי התוויות למתי כדאי ולמה נועד סרום שמן לפנים של שמנים טבעיים?

סרום לפנים יכול לעזור לשיפור מרקם העור בעיקר כנגד התיבשותו. בחלק מהסרומים יש מרכיבים שהינם בעלי פעולה של ANTI AGING (נגד הזדקנות) דוגמת נוגדי חמצון וכו'. אין לסרום השפעה משמעותית בכל הבעיות שצינת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור