טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/03/2014 | 16:11 | מאת: טל נאור

שלום רב, אני בן 23. אני עושה טיפול לייזר בכתפיים (מכשיר שנקרא SR) בעקבות כתמי שמש רבים הפרוסים על כל חגורת הכתפיים מהשמש. כבר אחרי הטיפול הראשון התוצאות היו משמעותיות וטובות. לצערי ולמען האמת- אני בחור צעיר ורוב אורח חיי בקיץ שלי ושל כל בחור צעיר בגילי כמעט סובב סביב הים והשמש. בנוסף- אני גם כמובן אוהב להשתזף ואת "המראה השזוף". אין ספק שהקיץ זאת העונה שלי. שאלתי היא- האם לאחר הטיפול גופי יגיב בצורה שונה לחשיפה לשמש? או שפשוט יופיעו שוב כתמים חדשים... ומה ניתן בכל זאת לעשות בכדי לשמר את התוצאות? אם כי הימנעות מחשיפה, אם לומר את האמת, היא לא ריאלית לי. תודה, טל.

סביר שמה שיש לך הינם נמשים (FRECKLES). כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) מופיעים בגיל מבוגר יותר לאחר שנים רבות של חשיפה לשמש. תגן על עצמך היטב משמש (פעמיים ביום) ואם יחזרו הנגעים תמיד ניתן לחזור על הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור