כתם לידה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/02/2014 | 13:13 | מאת: סיגל

שלום רב, בתי בת 3 ו-5 חודשים נולדה עם כתם לידה עגול בצבע חום מעל גבה ימנית ואני חושבת לעשות לה ניתוח להורדת הכתם. האם אפשרי לעשות בגיל כזה? חשוב לי לציין, שפניתי לרופאי עור והם אמרו לי שלחכות עד שתהיה בגיל העשרה.. אך אני לא רוצה שבתי תסבול כשתתחיל כיתה א' מהערות של ילדים בני גילה. אני בקופ"ח כללית (אם זה חשוב) תודה מראש!

ניתן לעשות נתוח להסרת שומה מלידה גם בגיל 3 אולם אני מניח שהציעו לעשות זאת בגיל בגרות כיון שאז אפשר לעשות זאת בהרדמה מקומית (בכל זאת יש סכון קטן מאוד בהרדמה כללית).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור