המשך לתגובתך

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/01/2014 | 09:11 | מאת: בטי

היי תודה לתשובתך ,אבל האם הידוקינון מותר להשממש כל החיים שמעתי שזה מדקק ומפיל את העור ? (זה נהיייה הכתמים בעקבות ההריונות הכתמים וגם הרבה נקודות חן האם גם נקדות חן קטנות אפשר להוריד עם לייזר? תודה רבה

אי אפשר להשתמש בהידרוקינון לכל החיים אבל אפשר לתקופות מושכות. הבעיה אינה גרימת עור דק. הבעיה ששמוש בהידרוקינון ברכוז גבוה לתקופות ארוכות יכול לגרום לאוקרונוזיס שהינה סוג של פיגמנטציה (יותר מדי טפול נגד פיגמנטציה עלול לגרום בסוף לפיגמנטציה). לגבי טפול בשומות ונגעי עור אחרים צריך לראות בדיוק מה יש לך. יש גידולי עור שונים ויש אפשרויות שונות להסרתם. בדרך כלל טפול בלייזר אינו הבחירה המתאימה להסרת שומות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור