כתמים אצל ילד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/04/2012 | 18:44 | מאת: טניה

שלום רב, אצל בני בן 6.5 הופיעו כתמים לבנים , אחד על הפנים עם גבול כהה יותר שהופך לאדום אחרי שמרטיבים אותו עם מים, ועד כמה על עצמות האגן, ואחד על האפאף. רופא שבדק אותנו, אמר שכל הכתבים מסוג שונה, הזה שעל הפנים הוא זיהום. על האגן משפשוף של המכנסיים, וזה שמעל עין - ויטיליגו. לויטיליגו קילנו משחה פרוטופיק של 0.1 % . האם יש מקום לשימום בפרוטופיק לילד בן 6 בריכוז כזה ? כל זה מאוד מדאיג אותי, האם יש צורך באיבחונים נוספים? בתודה מראש,

שלום, אין בעיה להשתמש בפרוטופיק בכמות מוגבלת. אין הרבה אפשרויות אחרות לטיפול בויטיליגו בילדים. בברכה, ד"ר אינס ורנר

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור