כתם לאחר זריקת סטרואידים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

25/11/2013 | 22:46 | מאת: ענת

לפני כשלושה חודשים קיבלתי זריקת סטרואידים לאחר דלקת במרפק לפני כחודש החלה רגישות ואדמומיות כאשר לבסוף נותר כתם לבן חסר פיגמנטים שאלתי האם זו אכן תוצאה של זריקת הסטרואידים? האם הצבע יחזור למקום? גם היום המקום רגיש מעט. האם נורמלי? האם נדרש טיפול? תודה

עליך להיבדק על ידי רופא עור. יש סיבות שונות אפשריות ליצירת "כתם לבן ללא פיגמנטים". מריחת קורטיזון חזק לתקופה ארוכה באזור רגיש עלולה לגרום לכך אך בדרך כלל טפול קצר לא יגרום לכך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור