שעווה תוך טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/07/2019 | 13:12 | מאת: יובל

שלום, אני מטופלת כבר חצי שנה ברואקוטן ואתמול הלכתי לקוסמטיקאית לסידור גבות. בדרך כלל אני עושה רק עם חוט ופינצטה רק שהפעם שכחתי להגיד לה שאסור שעווה ושתי מריאות היא עשתה עם שעווה. שורף לי נורא, אתמול זה היה אדום עכשיו זה נראה רע יותר והעור נראה כמו מרקם של בן אדם שנשרף. שמתי משחה לכוויות ואלוורה, מה עלי לעשות?

אני מניח שהשעוה קילפה את העור (ולא רק את השיער). כדאי למרוח משחה אנטיביוטית עם קורטיזון חלש (למניעת זהום משני ולהורדת דלקת). משהו דוגמת אפלומיצין. פני לרופא העור שלך .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור