סימנים אחרי דלקת חריפה בעור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/06/2019 | 22:18 | מאת: סימנים אחרי דלקת בעור

היי, אני סובל מפוליקליטיס קשה מאוד בשני הרגליים שהתפשט לכל עבר לאחר שעשיתי שעווה ברגליים זמן ממושך... טופלתי בפוסידן, אפלומיצין, מינוצקליפין, דרמקסול ובעוד כדורים האנטיביוטיים. התחלתי גם טיפול להסרת שיער בלייזר ואני אחרי ארבעה טיפולים... עדיין יש איזורים שהשערות תקועות ומסביבי ם יש אדמומית אבל באיזורים שכבר אין דלקת יש פשוט או סימן אדום יבש כזה או סימן חום וזה פשוט מפושט לאורך כל הרגליים וזה מסרב לעבור... רציתי לשאול אם יש טיפול לזה? לא מפריע לי גם לשלם באופן פרטי לטיפול יותר אגרסיבי כמו לייזר מיוחד או פילינג עמוק

אם מדובר בכתמים אדומים בדרך כלל כלי הדם לאחר שחלף התהליך הדלקתי מתכוצים (לעתים תוך חודשים) והכתמים יתבהרו. אם מדובר בכתמים חומים אלו כתמים שהינם פיגמנטציה שלאחר דלקת. הגנה משמש וחומרי הבהרה (בדרך כלל על בסיס הידרוקינון) עשויים לעזור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור