קשה לי כל הלילה עם גל קרם משחה כלשהם

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/09/2017 | 23:01 | מאת: קשה לי כל הלילה עם גל קרם משחה כלשהם

שבוע טוב דוקטור לפני כשבוע כתבתי לך כאן. קיבלתי את המלצתך הצעתך. להזכירך- כבר חודשיים אני סובל מאקנה. אדמומיות פריחה אריטמית קשקשת וקצת טפילי דמודקס, רק בפנים כל הדברים האלו. רופאת עור רשמה לי, קניתי ומשתמש בגל בנזק 5 אחוז, בשעות הערב-לילה. אני בכלל רגיש לכל סוג של גל קרם משחה על הפנים. הריח שלהם במיטה במיוחד, במהלך כל הלילה אינני מסוגל לסבול ובא לי להקיא במהלך לילה. מה שאני עושה- בערך בשעה 8 בערב, אני מורח את הגל בנזק ואחר 3-4 שעות אני שותף את הפנים, מוציא את הגל מפניי, רק כך אני אצליח לישון כל הלילה. השאלה- למשך הזמן הזה, למשך 3-4 שעות בנזק נספג בעור? חודר אל תוך העור?פעיל ועושה את עבודתו? כל ערב בשעות האלו זה לא מספיק? יש משהו חלופי לשימוש וטיפול לשעות היום בלבד?

אתה יכול למרוח ג'ל בנזק בשעות היום.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור