גל בנזק נגד דמודקס בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/09/2017 | 20:38 | מאת: גל בנזק נגד דמודקס בפנים

שלום רב לכם פריחה אריטמית קשקשת, טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS בעור הפנים- מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשימוש וטיפול גל בנזק 5 אחוז למשך 3 חודשים, למרוח בלילה בלבד. שלשום רכשתי אותו והתחלתי להשתמש בו . אינני מסוגל לסבול שום גל/קרם/משחה כל הלילה. מעבר ל 4-5 שעות אני עשוי לחוש תופעות לוואי קשות מכל גל/קרם/משחה על הפנים. אני מורח את הגל בנזק בשעה 00 21 ומוציא אותו מהפנים בשעה 00 01 אחרת אני לא ישן בכלל מהריח שלו . תוך זמן הזה 3-4 שעות בנזק נספג ופעיל בפנים?

פנה לרופא העור שלך. אם יש לך עור מאוד רגיש ובנזק גורם לך לגירוי יתכן וניתן לנסות תכשירים תחליפיים הפועלים כנגד הדמודקס. לדוגמה, פרמטרין.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור