פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/09/2017 | 13:23 | מאת: פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

אבחון בדרמוסקופ אצל רופאת עור- אקנה עם טפילי דמודקס רבים, באזור הסנתר. הרופאה רשמה לי גל בנזק 5 אחוז . למריחה בסנתר למשך 3 חודשים, פעם ביום בשעות הערב/לילה. רכשתי אתמול והתחלתי להשתמש בו. השאלה שלי: מריחה בשמונה-תשע בערב, למשך הלילה מספיק אפקטיבי ופעיל בנזק בסנתר? 10-12 שעות גל בנקז על הפנים לא גורם נזק ? כי בבוקר בשעה 07 אני מתקלחת, שותף מוציא את הגל בנזק מהפנים עם סבון נוזלי עדין ויוצא לעבוד. האם אני פועל בסדר ונכון וכראוי?

בנזק הינו הטפול המקובל לדלקת הנגרמת על דמודקס. הטפול המקובל הינו מריחה ללילה. לעתים יכול להיגרם גירוי עור ולעתים רחוקות יכולה להיות אלרגיה לבנזק.ניתן למרוח גם ביום אולם לרב המטופלים נוח יותר למרוח בלילה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור