אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/06/2017 | 21:17 | מאת: אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס

שלום רב לכם רופאים נכבדים אתמול רופא עור הבחין אצלי זיהומים פטרייתים, אטופיק דרמטיטיס, טפילי דמודקס. בקרקפת, פנים-סנתר, חזה. לפעמים מגרד. רופא עור רשם לי טבליות טרבינאפין 250 מ"ג 1 פעם ביום. למשך 14 יום. שכחתי לשאול את הרופא- תוך כמה ימים ניכר שיפור מטרבינפין? 14 יום זה מספיק זמן להתנקות ממחלה זו? השפעת טרמינפין כמה שעות לאחר נטילתו? קפה-תא מותר לשתות או אסור במהלך שימוש בטרבינפין?

זהום פטריתי, דלקת עור אטופית ודלקת עורית בפנים מטפילי דמודקס הינן 3 בעיות שאין ביניהן קשר. האם שלושת הבעיות אובחנו אצלך? הטפול בכדורי טרבינפין הינו לפטרת ואין לו השפעה על הבעיות האחרות. אם הפטריה הינה בעור (לא בצפורניים) ההשפעה מתחילה תוך מספר ימים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור