לייזר לפנים לנקודות חן בפנים ובצוואר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/06/2017 | 19:39 | מאת: לייזר לפנים

שלום לכם יש לי נקודות חן על הפנים נמשים משתשת בגליקמן וחומצה גליקולית אבל שום דבר לא עוזר חוץ מקילוף העור שמעתי שיש לייזר שמוריד את זה איפה אפשר לברר על זה והאם זה יעיל ומה הפתירון בת 45

נקודות חן (שומות) ונמשים הינם נגעים שונים. לנמשים ניתן לטפל בלייזר או IPL לנגעים פיגמנטרים או בקלוף עור בינוני. שומות ניתן להוריד בדרכים שונות. שומות שברור שהן שפירות והן בולטות מעל העור ניתן להחליק בגלי רדיו עם תוצאות אסתטיות טובות מאוד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור