כתם לידה להסרה - שאלה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/03/2017 | 09:27 | מאת: עידו

בוקר טוב! יש לי כתם לידה חום שטוח ויחסית גדול באזור הגב (4ס"מ על 1ס"מ בערך) רופא העור שלי ביקש שהיא תהיה תחת ביקורת אחת לשנה וכרגע תקינה. מטעמי אסתטיקה אני רוצה להסיר אותה. אשמח לדעת מה השיטה המומלצת לכך - האם ניתוח סטנדרטי, לייזר או שימוש בגלי RF? המטרה היא מצד אחד להשאיר כמה שפחות צלקות ומצד שני למנוע סכנה סרטנית באזור. תודה רבה!

כדאי להתיעץ עם פלסטיקאי. אם יש אפשרות להסיר השומה עם סגירה ראשונית זוהי האפשרות המועדפת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור