בשר מעל השן בינה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

01/11/2016 | 07:34 | מאת: שני

דוקטור שלום, אני בת 22, יש לי בשר על השן בינה האחורית שגורם לי כל כמה חודשים לדלקת...עשיתי צילום ורופא השיניים המליץ שלא לעקור את שיני הבינה מכיוון שיש להם לאן לבקוע. השן ממש גלויה לעין מלבד החתיכת בשר הזאת. שאלתי היא כזו: האם יש אופצייה לחתוך את הבשר הזה ?

שני שלום בשיני בינה תתכן הופעת כיסוי חניכיים בחלקן האחורי בשל מיקומן האחורי בלסת. חיתוך הרקמה העודפת אינו מהווה פתרון מוחלט לבעיה משום שיש סיכוי שהרקמה תחזור ותגדל שוב. במידה ואת סובלת מדלקות חוזרות יש לשקול עקירה. מומלץ שתתייעצי בנושא עם רופא מומחה לכירורגיית פה ולסת. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים