פוחד שיש לי דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

17/07/2012 | 03:54 | מאת: אלי

יש לי כאבים בחנייכיים וכל פעם שאני סוגר תפה השינניים מתחילים לכאוב מהשורש וקראתי באנרטנט אני חושב שיש לי דלקת חניכיים אני בן 16 וקראתי שניקוי אבנית יכול לעזור לזה? או שצריך לעשות עוד טיפולים אני פוחד שזה הרבה כסף עכשיו מימה יכול להיגרם הדבר הזה

אלי שלום ניכר שאתה מבולבל מאוד מהדברים שקראת באינטרנט. דלקת חניכיים ניתנת לטיפול בצורה קלה ופשוטה ע"י צחצוח וטיפולי שיננית תדירים. אני מציע לך לפנות לבדיקה אצל רופא שיניים לאבחון וטיפול לפי הצורך. מכיוון שאתה עדיין קטין עליך לעשות זאת באישור ופיקוח הוריך. בהצלחה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים