פצע בחניכיים ועוד כאבים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/10/2016 | 08:54 | מאת: רעות

ש לי שן ישנה שקורים 2 דברים גם שאני מצחצחת / נוגעת כואב לא על השן למעלה אלא קרוב למטה איפה שהעצם מחזיקה רגיש וכואב בהרבה משאר השיניים וגם יש איזה פצע חדש בחניכיים האם יכול להיות קשר וגם שמברישה באיזור הזה של השן נוגעת טיפה בשן למטה קרוב לעצם ממש רגיש שם יכול להיות שזה מצביע על בעייה כלשהי חניכיים או דלקת בשן שמתבטאת רק ברגישות שקוראת בנגיעה של משהו או במגע וצריך לטפל הבעיה שיש סתימה שהיא מעל 20 שנה . הייתי אצל הרופאה וכרגע לא מצאו ושלחו אותי למומחה לשורש בגלל שלא ראתה כלום לא בצילום ולא משהוא חריג. הבעיה היא שיש כאבים בלעיסה שחוץ מהלעיסה נמשכים המון אחרי מוקד הגירוי , כאבים ספונטנים , לפעמים גם כאבים מעחרים , כאבים חזקים כל צחצוח וגם פצעון שעדיים לא עובר אחרי 10 ימים האם הסיכוי גדול לטיפול שורש במיוחד הכאבים והפצע שבדרך כלל שהיה לי סתם עבר תוך כמה ימים והכאבים שמטרידים למרות שלא רואים כלום?

רעות שלום המצב אותו את מתארת עלול להופיע כתוצאה מסדק בשן או בעיה בטיפול שורש. מומלץ שתבדקי ע"י רופא מומחה לטיפולי שורש בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים