ניקוי שיניים עמוק לפני דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

07/08/2016 | 15:37 | מאת: רון

הייתי אצל רופא שיניים ושיננית ואמרו לי שלפי מצב השיניים אני רגע לפני דלקת חניכיים.אני צריך לעבור 2 טיפולים של ניקוי שיניים עמוק עם הרדמה מקומית. האם אחרי הניקוי בטוח לא תהיה לי דלקת חניכיים? האם יש סיכונים בניקוי עמוק כזה? מה עוד חשוב שאני אדע לפני?

רון שלום מטרת הקצעת השורשים הינה לטפל במחלת חניכיים ולא בדלקת חניכיים. במידה ויש לך חשש שמתפתחת אצלך מחלת חניכיים, מומלץ שתפנה לבדיקת רופא מומחה לרפואת חניכיים במטרה לקבל אבחון מדויק ותוכנית טיפול מתאימה. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים