חניך אחורי נפוח והפרשת מליחות

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

03/07/2012 | 19:38 | מאת: שגית

שלום לכם בין השן הטוחנת האחרונה לחניך נוצרה נפיחות גדולה ומציקה. ניסיתי להכניס בבוקר חוט דנטלי בין השן הטוחנת האחרונה לחניך בתקווה "לנקז" את הנפיחות ורק שעות אחרי (כ- 8-10) אני מתחילה להרגיש שהנפיחות יורדת ואני מרגישה טעם מלוח. זה קרה לי לפני מספר שבועות וכעת קורה לי שוב. אמנם הזמנתי שיננית לשבוע הבא אולם אני תוהה אם זה סימן לדלקת או שמא להופעת שן בינה (אף שן בינה לא יצאה לי. אני קרובה לגיל 40) איך אפשר למנוע הישנות המקרה? איך אפשר ליצור הקלה מהירה יותר מ- 8-10 שעות? אודה להתייחסותכם. תודה שגית

שגית שלום ותודה על פניתך. ממה שכתבת ניתן להניח שמדובר באבצס הממוקם מתחת לחניכיים. בכל פעם שהאבצס מתנקז רפואה שלמה ד"ר יניב מאייר

04/07/2012 | 20:11 | מאת: שגית

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים