עקירת שיניים עקב בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/03/2016 | 16:26 | מאת: טובה ידידיה

רופא השיניים על סמך צילום קבע שיש לעקור שתי שיניים שמהווים בסיס לגשר וליצור תותבת לרבע פה תחתון ימיני. שאלתי: אני סובלת מאוסטרופורוזיס (2.2) האם אין פתרון חליפי לתותבת? גילי 75 שנה תודה על התשובה

טובה שלום מומלץ שלפני עקירת השיניים תפני לקבלת חוות דעת של מומחה לרפואת חניכיים כדי לבדוק את חומרת מחלת החניכיים ולקבוע האם ניתן לשמר את השיניים ולמנוע הידרדרות בשיניים נוספות ע"י טיפול נכון במחלת חניכיים. בברכה ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים