חיוך שלם

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

27/09/2015 | 00:11 | מאת: יאיר

לפני שבועיים עברתי עקירה בלסת עליונה ונוצרה לי פיסטולה, הרופא אמר שלקח רירית מהלחי כדי לסגור אותה. האם תוכל בבקשה להסביר לי מה הכוונה והאם יכול להיות לזה קשר שאין לי אפשרות עדיין לחייך בפה מלא ? החיוך שלי מעוות ): מה ניתן לעשות כדי לשפר זאת ? תודה.

יאיר שלום במקרה של פריצה לסינוס המקסילרינוצר חיבור בין חחל הפה לסינוס המכונה oroantral fistula. בכדי לסגור את המעבר, הרופא משך רקמה מרירית הלחי לכיוון החיך ועל כן אתה מרגיש הרגשה של מתיחה אשר תחלוף עם הזמן. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים