הגדלת החניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

11/08/2015 | 00:15 | מאת: אורן

יש לי לדעתי בעיה שהלסת התחתונה, טיפה, לא הרבה, קטנה מדי. כאשר עברתי טיפול במנשך עמוק לקחו את השיניים התחתונות קדימה וזה היה אמור לפצות, אך לצערי פתיחת המנשך והביאה לידי ביטוי בתווי הפנים שהלסת התחתונה אחורית יותר (קודך השיניים האליונות עטפו אותה). לכן אני שואל, האם יש אפשרות לעבות את החניכיים התחתונות שמתחת לאיזור נקודת היציאה של השיניים? תודה מראש.

תודה על פניתך. יש צורך בבדיקה על מנת לתת לך תשובה לשאלתך. בברכה, ד"ר יניב מאייר מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים