ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

30/05/2015 | 12:05 | מאת: יוסי

מתי עושים ניתוח חניכיים רגיל ובאיזה מצב עושים ניתוח עם רה-גנרציה של השן?

יוסי שלום ההחלטה לגבי סוג ניתוח החניכיים מתבצעת על ידי רופא מומחה לרפואת חניכיים על סמך קריטריונים ספציפיים המעידים על סיכויי ההצלחה של הפרוצדורה בהתאם לתנאים הקיימים בפה המתרפא. לצורך כך יש צורך בהבנה מעמיקה של סוגי הנגעים הגרמיים וזיהוי מדויק של המצב על סמך צילומי רנטגן ובדיקה קלינית הכוללת מדידת כיסים והערכת ההיגיינה האורלית ורמת הדלקת בפה המטופל. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים