ניתוח חניכיים- רגנרציה עם אמדוגין

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

06/05/2015 | 10:12 | מאת: עדי

שלום. אני בת שלושים, וסובלת מנסיגת חניכיים מזה עשר שנים. כעת הרופא המליץ לי על ניתוח חניכיים בו יושתל לי אמדוגין בחניכיים במקום בו קיימת הנסיגה. שאלתי היא האם טיפול זה מוכר? האם הוא יעיל? האם זה יפתור לי את בעיית הנסיגה או ששנה אחרי הטיפול אגיע שוב לאותו המצב? ואם הוא יעיל- לכמה זמן "שקט מבעיות חניכיים" אני יכולה לצפות? תודה וחג שמח!

עדי שלום במידה ואת סובלת ממחלת חניכיים מומלץ שתבדקי על ידי מומחה חניכיים אשר יעריך את מצבך ויקבע טיפול מתאים. ניתוח חניכיים חייב להתבצע לאחר הכנה מתאימה של הפה וההחלטה לגבי הצורך בניתוח נקבע לאחר בדיקה מדוקדקת וכן ההחלטה לגבי הצורך בחומרים לבניית עצם (ביניהם, גם אמדוגיין) נקבעת על פי קריטריונים ספציפיים על ידי רופא החניכיים, זאת במטרה לקבל תוצאה טובה אותה צריך לשמר עם תחזוקה טובה ומעקב לאורך שנים רבות. בברכה ד"ר ערן גבאי רופא מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים