השתלת עצם

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

03/05/2015 | 11:20 | מאת: ג

אם יש עודף חניכיים במקום אחד (לפי מומחה לחניכיים) יש צורך להשתלת עצם או שבמקרה זה רק מנתחים ללא צורך בהשתלת עצם? וכאשר המומחה לחניכיים אומר שיש נסיגה ומה שעושים זה פתיחה וניקוי המקום + השתלת העצם גורמים לכך שהכיסים מצטמצמים וכן הדימום מאיזורים אלו

שלום רב ניכר שאת מבולבלת מההסבר שקבלת. נראה כי את זקוקה להסבר נוסף לגבי מצבך המדויק. מומלץ שתפני לרופא החניכיים לקבלת הסבר מפורט לגבי מצבך וסוג ניתוח החניכיים לו את זקוקה. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים