ניתוח חניכיים - השלמת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/04/2015 | 12:14 | מאת: בני

שלום, עשיתי אצל שיננית הקצאת שורשים והרופא (פריודונט) אמר שאני צריך לבצע ניתוח חניכים שכולל חומרים BIOS אנדוגן ומימברנה. 1) מה העלות הממוצעת של החומרים הללו (הניתוח עצמו ממומן ע"י ביטוח) ? 2) הייתי מעוניין לבצע יישור שיניים (בשיטת אינקוגניטו), האם אפשר לבצע את יישור השיניים לפני הניתוח או שמומלץ לבצע אחרי ?

בני שלום החומרים בהם נעשה שימוש בניתוחי חניכיים רגנרטיביים הינם יקרים למדי כמו כן עצם השימוש בהם מאריך את משך הניתוח והופך אותו למורכב יותר. מומלץ לבצע טיפול אורתודונטי לאחר השלמת טיפול החניכיים במלואו. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים