שאלה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

13/03/2015 | 17:04 | מאת: סיגל

שלום, אני צריכה לעשות ניקוי אבן בשיניים, כדאי לעשות אצל שיננית או אצל רופה השיניים שאני מטפלת? האם רופה שיניים יכול לעשות את כל מה שהשיננית עושה והאם יש לו את כל המכשור שיש לשיננית? תודה רבה

תודה על פניתך. אני בדר"כ ממליץ שאת הסרת האבנית תבצע השיננית מאחר וברשותה הניסיון הרב ביותר והסבלנות להדריך, לסלק משקעי אבן ולבצע הפלרה במידה ויש צורך. אומנם רופאים גם מסירים אבנית אך זו אינה לב ליבה של העשייה שלהם.ץ

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים