ניקוי וניתוח

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/01/2015 | 23:13 | מאת: שירה

אני עומדת בקרוב לעבור ניתוח חניכיים השאלה שלי אני רוצה תור לשיננית לפני הניתוח ומה שמצאו לי זה רק חודש - חודש וחצי בערך לפני הניתוח האם זה זמן טוב שהפה יישאר נקי כי אם לא התור הבא שמוצאים זה כבר אחרי הניתוח ומעדיפה לפני וזה מהתור הקודם יהיה איזה כמעט 5 חודשים שנראה לי זמן סביר מה דעתך ? האם זה טוב ככה?

שירה שלום מומלץ להמשיך בשגרת תחזוקות השיננית ללא קשר לניתוח. תחזוקה לפני הניתוח יכולה לסייע להחלמה טובה. בהצלחה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

28/01/2015 | 08:11 | מאת: שירה

אז בין 4-8 שבועות זה בסדר לפני הניתוח שיש את השגרה רגילה ומסודרת אצך השיננית

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים