ניתוחים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/12/2014 | 22:14 | מאת: דנית

אם צריך 2 ניתוחי הארכת כותרת , שניהם באותה צד של הפה אחד למטה ואחד למעלה האם אפשר לעשות ומדובר ב-2 שיניים טוחנות והאם אם זה טוחנות זה אמור להאריך ולהקשות את הניתוח גם אילו מדובר בשן אחרת והאם אפשר לעשות את 2 השיניים בבת אחת במקום פעמיים במיוחד שזה באותו צד או שזה קשה יותר גם למנתח/מומחה לחניכיים וגם למטופל לעבור את שניהם בבת אחת והאם כמות הכאבים/ההחלמה שונה בהרבה אם עושים ניתוח אחד או שניים?

דנית שלום כעקרון ניתן לבצע שני ניתוחים באותו צד בו זמנית אין הבדל משמעותי בתהליך ההחלמה בין ניתוח בלסת אחת לעומת שתי הלסתות. הניתוח הוא מקומי ועדין למדי. בברכה 'ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים