שיננית

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/11/2014 | 13:47 | מאת: עמי

שלום, בכל טיפול של שיננית בכללית סמייל "דוחפים" פלואור (פלואוריד) בסיומו. האם בכל טיפול שיננית יש צורך אוטומטי בלשים פלואור למטופל? אודה להסבר מלא בעניין.

עמי שלום מטרת אפליקציית פלואוריד הינה מניעת עששת. מומלץ לבול זה במקרים של נטיה חזקה לעששת או במקרים של חשיפת שורשים למנוע התפתחות עששת בצוואר השן. בכל מקרה, זכותו של המתרפא להודיע כי אינו מעוניין בטיפול לפי שיקול דעתו. בברכה ד"ר ערן גבאי

01/12/2014 | 15:36 | מאת: עמי

תודה, אבל אתה ממליץ ד"ר גבאי לעשות טיפול פלואוריד אחת לשנה בסיום טיפול השיננית?

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים