כאבי חניכיים עזים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/08/2014 | 18:20 | מאת: אבי

שלום ד"ר יניב וד"ר ערן לפני כשלוש שנים בערך עברתי טיפול שורש באחת מהשניים בצד ימין בסוף הפה ועשו לי שמה כתר , לאחר הטיפול אזור החניכיים שבידיוק מתחת לאותה השן התחיל להשחיר, בהתחלה זה היה שחור קצת ועם הזמן נהיה יותר ויותר שחור כיום השן האחרונה בפה נישברה לי ועדיין לא טיפלתי בה בעקבות המצב כי אני נמצא בצבא.. והשן שלפנייה היא זאתי שעשיתי בה את הטיפול שורש וכתר מתחתיה נהיה לי שחור ממש בחניכיים ויש לי כאבים מטורפים שאני לא מצליח לישון ולתפקד לקחתי3 כדורי נורופן ביחד ורק אז הצלחתי להירדם..ממה זה יכול להיגרם ? הכאב בחניכיים הוא בשן שעברתי את הטיפול וגם קצת באזור של השן השבורה. ניסיתי אפילו לצחצח כמה פעמים שמה או עם סילונית ויצא לי המון המון דם לאורך כל החנייכיים .

אבי שלום רב פנה בדחיפות לטיפול עזרה ראשונה במרפאת שיניים צבאית איחולי החלמה מהירה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים