נפיחות בחניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

09/08/2014 | 20:55 | מאת: שלמה

אתמול היתה לי נפיחות בחניכיים בחלק הפנימי, בין שיניים 45-46. היום הנפיחות עברה. בשיניים אין כאבים. היה לי מצב דומה לפני כשנה והלכתי לבדיקה. בצילום לא נמצא דבר. השאלה איך להתיחס לזה, האם להבדק שוב?

שלמה שלום המצב אשר אתה מתאר מחייב בירור. ייתכנו מספר סיבות מרכזיות להתפתחותו: מחלת חניכיים, סדק בשורש השן או דלקת ממקור של ט"ש שהזדהם. עליך לפנות עם צילום לבדיקה אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים או לטיפולי שורש. יתכן והם יוכלו לזהות ולהמליץ על טיפול מתאים לבעיה. לא כדאי להזניח, במיוחד לנוכח ההתפרצויות החוזרות. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים